Toți dau sunt supuși următorilor termeni de servicii, care ne asigură responsabilitatea de a proteja fiecare client și de a oferi cele mai bune servicii:

Prezența convenției privind „Termenii și condițiile de utilizare a serviciului de găzduire oferite de  NETWORK DESIGN IT SRL ”, stabilește care sunt condițiile în care orice persoană poate vizita ori accesa site-ul  www.zerohost.ro , ori poate utiliza în orice mod serviciul de  găzduire servici  sau  domenii  și are valoarea unei convenții încheiate între  NETWORK DESIGN IT SRL  Cod Unic de Înregistrare 43026853,  Nr. Înmatriculare  J06/848/2020(denumit în continuare „furnizor”), în calitatea sa de proprietar și administrator al site-ului și de furnizor al serviciului, și orice persoană care vizitează ori accesează site-ul sau care dorește să utilizeze în orice mod sau efectiv efectiv (denumit). în continuare „utilizator sau client”).

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Scopul colectării datelor este: furnizarea de servicii conform ofertei curente, și înregistrarea domeniilor web în numele lor și conform comenzilor.

 

NETWORK DESIGN IT SRL tratează cu responsabilitatea protecției datelor cu caracter personal și aplică cu strictețe legislația în vigoare. Mai jos vă prezentăm politica noastră cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care vă oferă posibilitatea de a vă informa cu privire la protecția pe care vă garantăm și scopul colectării datelor cu caracter personal. perspectiva Regulamentului, procesăm doar date cu caracter personal pe care vă îngrijesc de stabilitate, pentru timpul indicat și în scopurile impuse de dumneavoastră ca operator. Vă asigurăm că datele dvs. sunt sigure, rămân proprietatea dumneavoastră și sunt stocate doar pe servere din România. Sistemul de back-up este foarte bine implementat și securizat, situat în spațiul european,

https://my.zerohost.ro/index.php/knowledgebase/40/GDPR.html

 

OBIECTUL CONTRACTULUI

Obiectul contractului il constituie furnizarea catre NETWORK DESIGN IT SRL a urmatoarelor servicii:

 

Gazduirea site-ului sau a siteurilor web contractate.

Asistenta tehnica online si/sau telefonica in cazuri exceptionale pentru utilizarea serviciilor de gazduire.

Inregistrarea de nume de domenii din zona .ro si internationale .com, .net, .org, .info, .biz, .eu, etc.

Licenta Servicii.

Servicii de reseller.

Inchirierea de servere virtuale.

Inchirierea de servere dedicate.

Mentenanta site.

Design site.

SSL Certificate

 

Politica de conținut:

 

Este interzisă publicarea pe serverele furnizorului de conținut sau trimiteri (links) către astfel de conținuturi care: (I) încalcă ori prejudiciază în orice mod de drepturi de proprietate intelectuală ale altor persoane ori alte drepturi; (II) au conținut obscen sau pornografic sau de natura violentă; (III) au conținut defăimător sau calomnios; (IV) au conținut cu caracter rasial ori discriminatoriu; (V) conțin viruși, cai troieni sau altele similare; (VI) conțin software-ul piratat sau se adresează celor care piratează software-ul ori practică orice activitate similară. Este, de asemenea, interzisă utilizarea serverelor noastre exclusiv ca suport de stocare (exp. filme, mp3, poze, etc.).

Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate (SPAM) pentru promovarea oricărui site utilizând serverele noastre sau prin servere ale unor terți pentru promovarea oricărui site găzduit de noi va avea ca și consecință suspendarea sau anularea contului de găzduire al clientului, fără ramburs. Pot fi operate liste email in condițiile în care persoanele se înscriu pentru a primi mesaje, și se publica în toate mesajele procedura de retragere din liste.

Fiecare cont de găzduire este limitat, astfel încât să nu permită trimiterea a mai mult de 400 de email- uri într-un interval de 60 de minute, aceasta limita este de 50 email-uri pe ora in cazul trimiterilor neautentificate prin scripturi PHP.

Această politică (restricție) este necesară pentru a proteja calitatea serviciului de hosting. Trimiterea masivă de email-uri determină consumarea masivă a resurselor unui server, aceasta având un impact negativ asupra calității serviciilor recepționate de clienți. Prima încălcare a acestei politici are ca rezultat suspendarea imediată a contului de găzduire.

Pachetul de găzduire Start are o limită orară de 200 de emailuri, din motive ce țin de nivelul scăzut de resurse alocat acestui pachet, fiind destinat în special pentru pagini de prezentare, portofoliu, blog. și nu pentru comunități online de tip forum sau magazine online.

 

Scripturi interzise:

– Scripturi pentru proxy, anonimizator

– Scripturi pentru IRC

– Scripturi de top site-uri

– Scripturi de jocuri online ( se exclud joculețe în flash )

– Mail bomber, mass mail sau orice script de trimis emailuri nesecurizat

– Torrent tracker

– Chat room-uri care consumă excesiv resurse și chaturi WAP

– PhpShell și scripturi similare pentru executarea de comenzi.

Consumul maxim acceptat pentru siteuri este de 5 % CPU , 5% MEM si 1.5% MYSQL, iar procesele pot sa consume maxim 10% CPU, consumurile mai mari pot fi considerate abuzuri de server.

 

Backup

Backup-urile pentru serviciile de găzduire shared și reseller sunt făcute de catre noi zilnic, atât la fișiere , căsuțe de email, cât și la baza de date, pe un server extern, și sunt păstrate minim 3 zile. Totuși, nu oferim nici o garanție pentru integritatea backup-urilor. Sfătuim toți clienții să downloadeze propriile backup-uri din panoul de control, de la opțiunea Backup. Clienții de VPS și Servere Dedicate nu beneficiază de backup gratuit, decât dacă în ofertă este inclus acest lucru, și în acest caz trebuie să se asigure periodic că serviciul de backup funcționează corect pe severul administrat.

Furnizorul nu este responsabil în nici un mod pentru pierderea informațiilor găzduite ca urmare a acțiunilor utilizatorilor sau datorită erorilor existente în aplicațiile care nu sunt asociate cu serviciul. Ca exemplu, panoul de control nu este asociat cu serviciul și nu este pus la dispoziție de către furnizor, fiind dezvoltat și oferit de către Cpanel.net.

 

Politica de livrare a produselor/serviciilor

Livrarea produselor / serviciilor se face în format electronic transmise via e-mail sau in contul de client.

Alegeți produsul dorit si apăsați butonul „Cumpără”. Introduceți datele personale si alegeți metoda de plată online sau virament bancar (factura proforma). Vă rugăm să completați formularul de comanda corect și să indicați persoana fizică sau juridică către care se va face facturarea și livrarea.

Adresa de e-mail este foarte importantă deoarece informațiile legate de produsul / serviciul achiziționat vor fi transmise via e-mail.

Dacă alegeți plata online, introduceți datele, apăsați „Plățește Online” si veți fi redirecționat către procesatorul de plăti Netopia MobilPay, unde veți introduce datele cardului dumneavoastră. Pentru aceste tipuri de plăți veți beneficia de securitatea bancară pentru tranzacționarea online, garantată de Netopia MobilPay.

 

Alocarea Resurselor pentru fiecare pachet in parte:

 • Silver SSD– 100% CPU, 10 procese simultane, 1000 MB RAM
 • Personal SSD – 100% CPU, 15 procese simultane, 1000 MB RAM
 • Plus SSD – 100% CPU, 20 procese simultane, 1500 MB RAM
 • BUSINESS SSD – 100% CPU, 25 procese simultane, 1500 MB RAM
 • Gold SSD – 100% CPU, 30 procese simultane, 2000 MB RAM
 • VIP SSD – 100% CPU, 40 procese simultane, 2500 MB RAM

TRAFIC NECONTORIZAT – In cazul pachetelor cu trafic necontorizat, la depasirea valorii de 1.000 GB, latimea de banda va fi limitata.

Nu se permite accesul SSH pentru conturile de gazduire shared.

 

E-mail

Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate (SPAM) pentru promovarea oricarui site utilizand serverele noastre sau prin servere ale unor terti pentru promovarea oricarui site gazduit de noi va avea ca si consecinta suspendarea sau anularea contului de gazduire al clientului, fara ramburs. Pot fi operate liste email in conditiile in care persoanele se inscriu pentru a primi mesaje si se publica in toate mesajele procedura de retragere din liste.

Fiecare cont de gazduire este limitat, astfel incat sa nu permita trimiterea a mai mult de 500 de email-uri intr-un interval de 60 de minute. Aceasta restrictie este necesara pentru a proteja calitatea serviciului de hosting. Trimiterea masiva de email-uri determina consumarea masiva a resurselor unui server, aceasta avand un impact negativ asupra calitatii si asupra serviciilor receptionate de clienti. Prima incalcare a acestei politici are ca rezultat suspendarea imediata a contului de gazduire fara ramburs.

VALOAREA SERVICIILOR SI TERMENII DE PLATA

 

Toate facturile proforme se vor trimite prin email și o versiune printabilă se va pune la dispoziția clientului în panoul de control. Clienții trebuie să achite contravaloarea facturii în avans la începutul fiecărei perioade de plată, în termen de 5 zile lucrătoare de la data emiterii facturii proforme. Clienții care doresc închiderea unui cont de găzduire sau al oricărui serviciu achiziționat trebuie să trimită o notificare pe email, cu cel puțin 5 zile înainte de data scadentă, altfel factura emisă va trebui achitată pentru minim o lună. Prețurile afișate în Euro sunt calculate în RON, la cursul BNR + 2 % din data comenzii, conform legislației, toate facturile și plățile sunt procesate în RON. Pentru fiecare zi de întârziere a plății după data scandentă pentru facturile proforme de prelungire a pachetelor de hosting se percep penalizări de 0.5 % / zi .

 

Perioada contractuala incepe din data in care serviciul dumneavoastra a fost activat, si ramane valabila pentru perioada selectata de dumneavoastra in formularul de comanda. In cazul in care doriti sa renuntati la Serviciul furnizat de NETWORK DESIGN IT SRL trebuie sa anuntati NETWORK DESIGN IT SRL (departamentul plati) despre asta in scris prin tichet sau fax.

Politica de retur/anulare

Banii se pot returna in termen de 15 zile de la data platii.

Următoarele servicii nu sunt incluse în Garanția de 15 de zile : taxele pentru înregistrarea numelor de domeniu (naționale și/sau internaționale), taxele achitate pentru serverele dedicate, VPS, licentele cPanel, Webuzo, Litespeed, Plesk si orice alta licenta activata, serviciile comandate în calitate de reseller și orice alte taxe achitate pentru servicii opționale / speciale, altele decât cele din oferta standard.

În cazul în care anularea contului se datorează încălcării de către client a prezentelor termene și condiții, nu se va efectua rambursul.

Pentru asta trebuie sa trimiteti un email la [email protected] prin care sa cereti returnarea banilor.

 

Metode de plata

Dupa finalizarea comenzii se trimite in mod automat o factura proforma catre adresa de email introdusa in formular. Factura proforma contine toate informatiile necesare efectuarii platii si este disponibila online in contul de client. Factura proforma nu are valoare contabila.

Toate proformele se emit in RON, calculate la cursul BNR+2%, pe baza preturilor afisate pe site si a structurii comenzii.

Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata, sms, paypall, paysafecard, skrill. Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar, numar de card, data expirarii, etc. sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3D Secure" aplicat de catre MobilPay pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3D Secure".

Plata Card (MobilPay), MobilPay Wallet sau Google Pay prin MobilPay pentru persoanele fizice din UE(inclusiv Romania) – commission 0%

Plata Card (MobilPay), MobilPay Wallet sau Google Pay prin MobilPay pentru persoanele juridice si persoanele fizice din afara UE - comision 1% + 0.1 Euro

Paypal - comision 3.5 % + 0.35 Euro

 

Suspendarea contului pentru neplata serviciilor

 

Conturile utilizatorilor care nu au achitat tarifele pentru prestarea serviciului în termen de 5 zile de la emiterea de către furnizor a facturii proformă, vor fi suspendate până la încasarea plății sau până la data efectuării plății, potrivit prevederilor de mai sus. Reactivarea conturilor se va putea face numai după confirmarea efectuării plății.

Furnizorul va putea redeschide conturile închise pentru neplata tarifelor numai după plata integrală a tututor sumelor datorate de către utilizator.

În cazul în care domeniul este suspendat sau șters pentru neplată sau pentru renunțarea la serviciile NETWORK DESIGN IT SRL, va redirecta domeniul spre o pagină parcată, până administratorul domeniului își va modifica serverele dns.

 În situatia în care se depășesc 30 de zile de neplată și contul este șters de pe server, clientul poate solicita repunerea site-ului dintr-un backup mai vechi; dacă acest lucru va fi posibil, se va taxa cu o sumă in funcție de serviciul deținut anterior, doar dacă s-a finalizat cu succes recuperarea site-ului iar prețurile sunt următoarele:

 

 • Pachet singular shared – 50 euro / cont cPanel/Plesk
 • Pachet reseller shared – 75 euro / refacere cont +20 euro / cont cPanel
 • Pachet VPS fără administrare – 70 euro  / server
 • Pachet VPS panou cPanel/Plesk până in 10 conturi cPanel/Plesk – 100 euro
 • Pachet VPS panou cPanel/Plesk peste 10 conturi cPanel/Plesk – 200 euro

 

Garanția uptime

Serviciul oferit de zerohost.ro garantează un uptime mediu al serverelor de 99.9 % .

Sunt excepții următoarele:

 • Situații de forță majoră, în care noi nu putem avea nici o influență, cum ar fi: războaie, calamități naturale, indisponibilitatea / întreruperea comunicațiilor, foc, viruși, hackeri, nefuncționarea corectă a unui software oferit de altă sursă ( scripturi gratuite, software de comerț electronic sau procesator de plăți online), flood, cutremure, embargouri, acțiuni ale autorităților legale.
 • Lucrări de întreținere anunțate sau în situații critice, upgrade-uri ale serverelor.
 • Domain name system (DNS), probleme care nu pot fi controlate zerohost.ro
 • Probleme de acces ale clientului cu FTP, POP, IMAP sau SMTP.

 

REGULILE DE ÎNREGISTRARE A DOMENIILOR

 

Domeniile inregistrate pe perioada numita ”pe viață” sau “nelimitat”, vor achita taxă de mentenanță anuală la data expirării (domeniile mai vechi de 5 ani) începând cu 01.03.2018.

Până la data de 10.02.2018, domeniile înregistrate pe perioada numită “pe viață”, aveau o perioadă de valabilitate nedeterminata, atâta timp cât ROTLD nu a introdus o taxă anuală. Aceste domenii .ro s-au înregistrat în serviciul WHOIS, pe datele clientului din comandă (10 ani in sistemul de comanda = “pe viata”).

Până la data de 10.02.2018, domeniile .ro înregistrate pe perioada de 1 an, numite domenii .RO anuale, s-au înregistrat în WHOIS cu datele companiei NETWORK DESIGN IT SRL, conform contractului de înregistrare al ROTLD, pentru domeniile .ro anuale.

Domeniile .ro anuale înregistrate pe NETWORK DESIGN IT SRL pot fi transferate pe datele clientului începând cu 01.03.2018 dacă se va achita taxa de transfer de 5 euro + TVA pe langa costul de prelungire cu 1 an al domeniului.

Un domeniu poate fi transferat doar in perioada activă, nu poate fi transferat dacă acesta este expirat.

Toate înregistrările de domenii .RO se supun regulilor de înregistrare stabilite de către ROTLD și se găsesc astfel:

 

– http://rotld.ro/ –> Domenii .ro –> Reguli de înregistrare

Regulile de înregistrare a domeniilor .EU

Domeniile .EU se înregistrează conform regulilor EURID din linkul de mai jos:

– http://www.eurid.eu/files/docs/reg_pol_RO.pdf

RĂSPUNDERE LIMITATĂ

 

Nu putem fi considerați responsabili pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporară a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzează acest lucru. Această prevedere include și daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor. Clientul este de acord să garanteze și să ne considere nevinovați în legatură cu orice pretenții, daune, incluzând, fără a se limita la acestea, daunele cauzate terților, rezultate ca și consecință a utilizarii serviciilor cauzatoare de daune clientului nostru.

 

Utilizatorul declară că înțelege și acceptă că, în orice situații în care utilizatorul va solicita daune de orice fel furnizorului, suma totală a daunelor solicitate de utilizator pentru orice motiv și care ar putea fi achitate de furnizor, nu va putea depăși în niciun mod și în niciun caz, suma totală a tarifelor (taxelor) achitate de către utilizator, furnizorului.

INSTALĂRI DE SERVICII SUPLIMENTARE

 

În cazul în care scriptul care doriți să îl folosiți necesită activarea altor programe software pe server, zerohost.ro nu este obligat să instaleze acele programe, decât în cazul în care consideră că activarea acestora ar influența negativ stabilitatea sau securitatea serverului. În acesta intră și modificarea unor parametri ale programelor folosite pe servere. Orice cerere de upgrade la cont ( spațiu / trafic / alt pachet ) se face prin email sau ticket de suport cu cel puțin 24 ore înainte de modificare. Nu ne asumăm nicio răspundere dacă nu se face upgrade la cont și se termină traficul site-ului sau spațiul. Clientul poate verifica în permanență resursele alocate în panoul de control – Cpanel.

*Ne rezervăm dreptul de a face adăugiri, anulări sau modificări în Termeni și Condiții, pachetele de găzduire, prețuri și pe site oricând, informarea făcându-se prin intermediul site-ului sau panourilor de control ale clienților.

 

Răspunsul a fost util? 155 utilizatori au considerat informația utilă (156 Voturi)

Powered by WHMCompleteSolution